Duurzaam varen dag Amsterdam

Save the date: 24 juni 2023 Nautix Marina Amsterdam

Onlangs heeft Robust-MT Marine Technology B.V. zich aangesloten bij de Coalitie Duurzaam Varen. Deze coalitie organiseert op 24 juni de Duurzaam varen dag Amsterdam.

Als coalitie werken we samen aan een transitie naar duurzaam varen. We slaan bruggen, werken samen aan gerichte oplossingen, helpen Gemeentes met moeilijke vraagstukken, en zorgen dat iedereen gehoord wordt. We sluiten niemand buiten. De pleziervaart moet duurzamer, maar toegankelijk blijven voor iedereen.

Duurzaam varen dag Amsterdam

Duurzaam varen dag Amsterdam

📣 Save the Date! 📣

Heb je het al gehoord? Vanaf 1 januari 2025 zal er een emissievrije zone worden ingesteld voor de pleziervaart in Amsterdam. 

Benieuwd naar wat er precies gaat veranderen? En wil je elektrisch varen écht ervaren? Dan nodigen we je namens de Coalitie Duurzaam Varen graag uit voor het grootste elektrische proefvaart event van Nederland: de Duurzaam Varen Dag in Amsterdam!

Op 24 juni kun je elektrisch varen beleven tijdens onze proefvaarten op meer dan 15 gloednieuwe of omgebouwde elektrische boten. Of je nu een doorgewinterde watersporter bent of nog nooit elektrisch hebt gevaren, dit is dé kans om het zelf te ontdekken!

Dit bijzondere evenement wordt in samenwerking met de gemeente Amsterdam georganiseerd. Tijdens het evenement zullen zij het nieuwe beleid toelichten en heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Ontdek de talloze voordelen van elektrisch varen en laat je inspireren en informeren voor een duurzame toekomst op het water. 

Kom je ook proefvaren? Meld je snel aan via de link (deze link staat ook in de comments!)

#duurzaamvaren #proefvaren #elektrischvaren #emissievrijezone #duurzaamheid #innovatie

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie