De nieuwe ePropulsion eLite, nu voor slechts €1099

De nieuwe ePropulsion eLite, vorige week geïntroduceerd op Boot Düsseldorf en nu al te bestellen bij Robust-MT Marine Technology BV voor de ongekend scherpe introductieprijs van slechts € 1099.

ePropulsion eLite 05
ePropulsion eLite 06
ePropulsion eLite 10

De Nieuwe ePropulsion eLite, nu voor slechts € 1099 te koop bij Robust-MT Marine Technology B.V.

De Epropulsion Elite 500W elektrische buitenboordmotor herdefinieert uw ervaring op het water met innovatieve functies en toewijding aan duurzaamheid. Ontworpen als de meest compacte en lichtgewicht elektrische buitenboordmotor in zijn klasse, is het een eenvoudig te gebruiken alternatief voor kleine verbrandingsmotoren. In perfecte synergie tussen efficiency en mobiliteit vertegenwoordig deze nieuwste motor van ePropulsion een nieuw tijdperk van schone, stille en duurzame maritieme aandrijfsystemen.

Bestel deze prachtige motor hier.

ePropulsion eLite 03

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Dit bericht heeft één reactie

  1. damey

    bonjour, je suis intéressé par le moteur électrique ePropulsion Elite, je vois que je peux commander aussi un chargeur 12 volts pour ce moteur, pouvez-vous me dire le délais de livraison, merci.

Geef een reactie