ePropulsion I-series, nu als complete set

De fantastische innovatieve ePropulsion I-series set nu als complete set verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.

Verkrijgbaar in 10kW, 20kW en 40kW en daarmee een heel serieus alternatief voor vrijwel alle gangbare inboardmotoren. Met de eLite en Spirit onderaan de markt, de Navy 3 en de Navy 6 voor het gros van de binnenwateren pleziervaart en de X-Series voor het zwaardere werk heeft ePropulsion nu echt een compleet gamma buitenboordmotoren. Met de complete sets voor de I-Series is er ook een volwaardig alternatief voor inboardmotoren beschikbaar. Robust-MT Marine Technology B.V. is er trots op deze producten te mogen vertegenwoordigen.

ePropulsion-I10-06
I-10 complete set
ePropulsion-I20-03
I-20 complete set
ePropulsion-I40-05
I-40 complete set

De nieuwe ePropulsion I-series, nu als complete sets te koop bij Robust-MT Marine Technology B.V.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie