Metstrade RAI Amsterdam

Vandaag zijn we naar Metstrade geweest in RAI Amsterdam. Wat een fantastische beurs, wat ongekend groot en wat geweldig om te zien hoe onze markt maximaal in ontwikkeling is.

Temo

Onze eerste stop was Temo. Een jonge Franse start-up die volledig inhouse twee elektrische motoren ontwikkelt en bouwt. We hebben uitgebreid gesproken en de conclusie is dat wij voor onze regio dealer worden met rechtstreekse levering vanuit de fabrikant. Hierover dus snel meer via blogposts en webshop.

ePropulsion

De geheel nieuwe lijn inboard motoren, accu’s en bedieningen overtrof onze verwachtingen! Compact, stijlvol, eenvoudig aan te sluiten en dat met de integrale kwaliteit van ePropulsion waar we zo dol op zijn. Hier verwachten we echt heel veel van. Vanaf seizoen 2023 bij ons verkrijgbaar.

We hebben uitgebreid bijgepraat met onze vrienden van importeur Drinkwaard en ePropulsion UK.

Propel

Het weerzien bij Propel was hartelijk als altijd. Wat een fijn team is dit toch. Als leverancier van het eerste uur en auteurs van onze eerdere bloemlezing moge het duidelijk zijn dat we dit merk echt een warm hart toedragen. De verrassing was deze keer een prachtig nieuw modulair en uitbreidbaar accupakket. Losse 10kg zware 48V units van 1.7kWH koppelbaar via busbar en can bus communicatie met cel monitoring en balancing. Een prachtig systeem dat zelfs na montage naar wens uitbreidbaar is. De prijs van deze batterypacks is zeer concurrerend te noemen en bij ons verkrijgbaar in combinatie met een D1 of S1 motor van Propel.

RIM Drive

Dit futuristisch ogende product had Nils online gevonden en na wat eerste contact hebben we elkaar uiteindelijk op Metstrade voor het eerst ontmoet. We hebben een zeer fijn gesprek gevoerd met oprichter Nick Ruinard. Dit is het mooiste product dat we tot op heden gezien hebben in onze markt van elektrische aandrijfsystemen in de pleziervaart. De technologie kent een oorsprong in onderzeeërs en ieder detail van het product ‘ademt’ absolute topkwaliteit en innovatie. Met Nick hebben we afgesproken de lijn van producten toe te voegen aan ons portfolio en binnenkort reizen we af naar de productielocatie om te praten over de invulling van een dealerschap.

Conclusie

Metstrade RAI Amsterdam is de meest uitgebreide watersportbeurs denkbaar met een b2b focus in de volle breedte van losse accessoires tot superjachten. Al hadden we drie weken de tijd dan nog hadden we niet alles kunnen zien. Volgend jaar trekken we meer tijd uit en wie weet staan we er zelf ook wel met een stand. Voor nu hebben we zeer nuttige nieuwe contacten opgedaan en en afspraken gemaakt om 2023 mee te vullen.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie