Op de cover van Streamer

Op de cover van Streamer: Nils Putker - Robust-MT Marine Technology B.V.

Sinds een aantal maanden zijn wij lid van de lokale ondernemersvereniging MKB Westland. Met het hoogseizoen in aantocht nam Uitgeverij West Media contact met ons op inzake een mooi artikel. Of we dan ook de interesse hadden om op de cover van Streamer te staan. Dat leek me wel wat, ik heb nooit op een cover gestaan. In de haven in Stellendam hebben we een fantastische fotoshoot gehad. Maar ikzelf ben geen cover materiaal, die eer heb ik gelaten aan de toekomst van ons bedrijf, onze Nils Putker.

Op de cover van Streamer2

Gisteren was de ALV en MKB Praet meeting in Hotel Unicum Elzenhagen. Wij wisten al van de cover en van de plaatsing van Nils op de cover. Nils zelf wist van niets en was best wel even een tijdje stil toen hij bovenstaande stapel magazines zag liggen.

Het werd een hele leuke avond met goede gesprekken. Dank MKB Westland en dank West Media voor deze prachtige publicatie. Duurzaamheid blijkt het woord van de Gemeente Westland voor 2023 en daar passen wij toch maar mooi in.

Onderstaand de cover en het artikel in pdf:

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie