Robust-MT electric hybrid

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:02/07/2022
  • Berichtcategorie:nieuws

Electric Hybrid Marine World Expo in RAI Amsterdam

Deze business to business electric hybrid beurs richt zich op elektrische, hybride en waterstofoplossingen in de maritieme sector.

Wij hebben onze ogen uitgekeken. Onze focus is primair de pleziervaart en de lichtere motoren in het bijzonder. We waren enorm verrast om buitenboordmotoren van 250+pk te zien, inboardmotoren van een veelvoud daarvan en accupakketten van het formaat zeecontainer.

De lucht op de electric hybrid beursvloer was letterlijk en figuurlijk elektrisch geladen. Wat een ontwikkelcapaciteit, wat een prachtige producten, wat een veelvoud aan aanbieders en, vooral, wat een gedeelde overtuiging van een revolutie in de maritieme sector en pleziervaart in het bijzonder.

We hebben niet alleen rondgekeken, maar ook zeer vruchtbare gesprekken gehad met producenten, leveranciers en importeurs. Hierover later meer.

Voor nu, behouden vaart en geniet van de stilte!

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.