Samenwerking Robust-MT en Kemeling Kunststoffen

Samenwerking Robust-MT en Kemeling Kunststoffen

Westlandse robuuste, duurzame en betaalbare elektrische boten

“Goedemiddag met Remco Putker”

“Goedemiddag met Robert Kemeling, ik hoor dat jullie bij ons in de buurt iets doen met elektrische boten, maar ik ken jullie nog niet. Wij maken boten en willen graag samenwerken met een lokale partij”

Hiermee is iets heel moois begonnen dat geleid heeft to samenwerking tussen Robust-MT Marine Technology B.V. en Kemeling Kunststoffen. Wij gaan samen diverse HDPE boten bouwen variërend van een grote Westlander rondvaartboot tot compacte verhuurbootjes, robuuste werkbootjes of vissersbootjes. Lees hier ons verhaal.

Kemeling rondvaartboot 01

Kemeling Kunststoffen

Kemeling Kunststoffen ontwikkelt, produceert en levert kunststoffen tanks, bakken, putten, kisten, kasten, dosering, waterbehandeling en uiteenlopende innovaties. Wat in 1976 begon met het opvangen, opslaan en opbergen van zowel vloeibare als vaste stoffen, is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie met uiteenlopende kunststof innovaties.

Kemeling Kunststoffen is geen standaard leverancier, maar een partner voor onze opdrachtgevers. Wij worden graag in een vroeg stadium bij een project betrokken, om zo onze kennis, inzicht en ervaring van kunststof om te zetten in optimaal resultaat.

Kemeling wil met de productie van kunststof bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld. Samen met onze klanten kunnen we deze stap zetten, door kunststof in te zetten als alternatief voor traditionele materialen met een korte levensduur.

Verken de toekomst met de kunststof rondvaartboot van Kemeling

Kemeling rondvaartboot 05

Ontdek de toekomst van duurzame rondvaarten met de kunststof rondvaartboot van Kemeling, een revolutionaire combinatie van milieuvriendelijkheid, technologische vooruitgang en ongeëvenaard comfort. Gemaakt van duurzaam HDPE en aangedreven door een 100% elektrische motor, biedt deze boot een geruisloze en emissievrije ervaring. Met royale afmetingen, indrukwekkende specificaties en moderne voorzieningen, is deze rondvaartboot de juiste keuze voor commerciële organisaties en bedrijven die de toekomst van maritiem toerisme willen omarmen. Kies voor vooruitgang, kies voor de kunststof rondvaartboot!

Samenwerking Robust-MT en Kemeling Kunststoffen

Kemeling Kunststoffen beschikt over alle faciliteiten om gerobotiseerd boten te fabriceren uit duurzaam en zelfs gerecycled HDPE kunststof plaatmateriaal. Robust-MT Marine Technology B.V. beschikt over de allernieuwste innovaties op het gebied van elektrisch varen en elektriciteit aan boord. Het plan is dat Kemeling Kunststoffen de rompen gaat produceren. Robust-MT Marine Technology B.V. bouwt de boten af en zal deze via het eigen verkoopkanaal en netwerk verkopen aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Maar hoe bouw je nu samen een boot?

De prachtige Westlander Rondvaartboot is een aantal jaren geleden ontstaan als showcase voor Kemeling Kunststoffen. Super innovatief is deze boot direct elektrisch uitgevoerd. Samen met Robust-MT Marine Technology B.V. wordt dit model nu up to date gebracht qua aandrijftechniek en elektrisch systeem en ook geoptimaliseerd voor zakelijk professioneel gebruik. Bovendien wordt er gewerkt aan een versie van dezelfde boot als compacte duurzame vrachtboot voor stedelijk gebied zoals bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten.

Het fabricageproces van Kemeling Kunststoffen leent zich echter uitstekend voor volume productie van een kleiner bootje dat bijvoorbeeld ontwikkeld kan worden als verhuurbootje, klein sloepje, vissersbootje of werkbootje. Samen zijn we eerst gaan proefvaren met een prototype en toen heeft Kemeling een prachtig ontwerp gemaakt voor de boot en Robust-MT Marine Technology B.V. een bijpassend elektrisch systeem en elektrische aandrijving ontworpen.

Zie hier de sneak preview, binnenkort verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.

Samenwerking Robust-MT en Kemeling Kunststoffen 02
Proefvaren met het eerste prototype
Samenwerking Robust-MT en Kemeling Kunststoffen 03
Voor het World Horti Center in Naaldwijk
Verrassing
Het uiteindelijke resultaat wordt 1000x mooier, we houden jullie op de hoogte.

Wanneer te koop?

De prachtige Westlander Rondvaartboot is nu al te bestellen bij Robust-MT Marine Technology B.V. klik hier.

Hou voor de overige HDPE boten onze website en nieuwsberichten in de gaten of klik hier.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie