ThrustMe Kicker en Cruiser

Nieuw merk verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.: ThrustMe

Thrustme is in 2016 in Noorwegen opgericht met als doel elektrische aandrijfsystemen te ontwikkelen voor de actieve watersporter en outdoor industrie. Het bedrijf wil met  toegankelijke en betaalbare elektrische aandrijfsystemen sporten zoals kanoën en suppen veiliger en leuker maken. Voor Robust-MT Marine Technology B.V. is dit een nieuw merk met de Kicker en de Cruiser.

De visie van het bedrijf is dat de producten cool en smart design hebben, licht van gewicht zijn en daarnaast de inzet van elektrische systemen vereenvoudigen.

Het team achter Thrustme heeft meer dan 40 jaar ervaring in onderzee en luchtvaart industrie en is ruimschoots geëquipeerd met kennis voor de pleziervaart.

De Thrustme Kicker en Cruiser zijn de eerste producten van een hele nieuwe lijn en tevens de allerkleinste en lichtste volwaardige elektrische buitenboordmotoren ter wereld.

 

ThrustMe Kicker


De ThrustMe Kicker is de allerkleinste en lichtste volwaardige elektrische buitenboordmotor ter wereld. Omdat het lichtgewicht compact en eenvoudig te installeren is, is de ThrustMe Kicker ideaal voor situaties waar men voor een kleine boot een all-in-one elektrische buitenboordmotor nodig heeft. Heel veilig door het toevoegen van een dodemansknop zodat de boot niet wegvaart als men overboord valt.

Propeller: De in een tunnel opgesloten propeller levert veel druk om een boot door het water voort te bewegen. De ThrustMe Kicker wordt geleverd inclusief reserve propeller.

Bediening: Met de afneembare afstandsbediening kan men de boot zo langzaam mogelijk laten varen wat voor het trollen zeer geschikt is. De afstandsbediening heeft een oplaadbare batterij en die wordt opgeladen zodra de afstandsbediening op de motor zit en de interne motoraccu opgeladen gaat worden. De afstandsbediening kan ook op een draadloze Qi lader geladen worden.

Lader: Compleet met een 230 Volt lader.

Tas: Om de lichtgewicht Kicker en accessoires handig mee te nemen of op te bergen leveren wij er een mooie tas bij.

Montage: Snel te monteren op de spiegel van een rubberboot of kleine boot.

Kantelbaar: De ThrustMe Kicker is op te klappen door het hendel aan de zijkant te ontgrendelen.

In hoogte verstelbaar: Als het nodig is kan men de motor in hoogte verstellen.

ThrustMe Cruiser

Als superlichte elektromotor is de ThrustMe Cruiser bij uitstek geschikt voor het voortstuwen van een breed scala aan kleine vaartuigen, waaronder kano kajak en zelfs SUP. De speciale klembeugel is volledig verstelbaar waardoor hij op een groot aantal modellen gemonteerd kan worden. Gemakkelijke bediening met de afneembare afstandsbediening, waardoor het ideaal is voor gebruik op een stand-up paddleboard.

Propeller: De in een tunnel opgesloten propeller levert veel druk om een kano, kajak of SUP door het water voort te bewegen. De ThrustMe Cruiser wordt geleverd inclusief reserve propeller.

Bediening: Met de afneembare afstandsbediening kan men de Cruiser bedienen als hulpmotor bij stroming of wind tegen of als hoofdmotor als men moe is. De afstandsbediening heeft een oplaadbare batterij en die wordt opgeladen zodra de afstandsbediening op de motor zit en de interne motoraccu opgeladen gaat worden. De afstandsbediening kan ook op een draadloze Qi lader geladen worden.

Lader: Compleet met een 230 Volt lader.

Tas: Om de lichtgewicht Cruiser en accessoires handig mee te nemen of op te bergen leveren wij er een mooie tas bij.

Montage: Gepatenteerde beugel voor stevige montage, zonder schroeven in de kano, kajak of SUP.

Opklapbaar: Geheel op te klappen door het hendel aan de zijkant te ontgrendelen.

Onderhoudsvrij: Door de borstelloze motor geen vervanging van koolborstels dus jarenlang vaarplezier.


Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie