Waterworld verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.

WaterWorld Electronics vanaf heden volledige verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.

Vanaf heden is het volledige assortiment van het Nederlandse WaterWorld Electronics ook verkrijgbaar bij Robust-MT Marine Technology B.V.

Neem snel een kijkje op:

Een aantal maanden geleden zijn we voor het eerst op bezoek geweest bij WaterWorld Electronics in Oldemarkt. Daaraan voorafgaand hadden we al uitgebreid kennis gemaakt met deze producten op de MetsTrade en Boot Düsseldorf.

Niet alleen zijn wij oprecht onder de indruk van de producten van WaterWorld Electronics en juichen wij het toe dat we zo’n mooi product van eigen bodem mogen vertegenwoordigen. Ook het hele concept van efficiënte en, daardoor luchtgekoelde, motoren op een 48V platform spreekt ons erg aan.

Vanuit onze eigen ervaring met onze eigen boot weten we hoe fijn het is om communicatie tussen de verschillende systemen aan boord te kunnen integreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weergeven van informatie over de aandrijving op het multi-functie display van de boot. Ook hierin loopt WaterWorld Electronics voorop en alles wordt ook nog eens in eigen huis gefabriceerd.

Met recht een merk om trots op te zijn!

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie