Propel is onderdeel van de Saietta Groep en ontwikkelt elektrische nautische motoren vanuit Amsterdam, op basis van Saietta technologie zoals de Axial Flux motoren.

Saietta Electric Drive versnelt het tempo en mate van verandering op het gebied van elektrische mobiliteit, daar waar de wereld het het meeste nodig heeft. Ons doel is simpel en ambitieus: om de wereld sneller naar een duurzame toekomst te brengen.

Gaan elektrische motoren de wereld redden? Misschien niet alleen. Maar als je bedenkt dat één benzinemotor met een vermogen van 5 pk evenveel uitstoot als 39 auto’s die 95 km/u rijden, dragen elektrische motoren absoluut bij aan een schoner milieu.

We houden het graag simpel. Voor onze klanten, maar ook voor onze dealers. Reparaties – voor zover nodig – zijn makkelijk en zonder speciaal gereedschap of specialistische training uit te voeren. Hoe minder onze motoren op het droge liggen voor onderhoud, des te meer tijd jij ermee op het water kan doorbrengen.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart, tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.