Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bezoek onze showroom in Monster voor inspiratie. Ga met ons meevaren in Monster of Stellendam en ervaar zelf de unieke belevenis van elektrisch varen. Ook kunt u bij ons terecht voor grotere projecten. Dit voeren wij samen uit met een gespecialiseerde jachtbouwer.

Al onze locaties zijn in overleg per boot bereikbaar en beschikken over voldoende parkeerplaatsen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een nieuwe buitenboordmotor al met uw eigen boot te (er)varen. Wij laten boten te water op alle drie onze locaties.

Of bezoek onze webshop.

1 jaar Havenstraat 01

Ligplaats en demo locatie

Partner voor inbouw

Wij zijn niet altijd aanwezig, maar wel vrijwel altijd dichtbij. Iedereen is bij ons welkom. Mocht u voor een dichte deur staan dan zijn wij bereikbaar via 0624504182.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.