Even voorstellen, wie zijn wij?

Robust-MT Marine Technology B.V. is een familiebedrijf dat we gestart zijn nadat we als gezin samen een prachtige kajuitcatamaran hebben gerestaureerd en geconverteerd naar elektrische aandrijving. Dit project was vaak een flinke zoektocht naar kennis en ook een puzzel van (on)mogelijkheden. We werden veelal geconfronteerd met producten die niet compatibel waren en leveranciers die het zelf ook nog niet wisten.

Toen we er na vier jaar bouwen in geslaagd waren om de meest innovatieve catamaran te bouwen voorzien van elektrische aandrijving, moderne elektronica en integratie van alle systemen inclusief NMEA2000 netwerk, leek het ons tijd om die kennis aan te gaan bieden aan anderen en meer mensen enthousiast te maken voor deze fantastische nieuwe mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Nieuws en blogberichten

Van rechts naar links

Remco

Oprichter, administratie, website, sales, werkplaats, leveranciersbeheer

Yara

Website, productbeheer, catering, verzending

Nils

Oprichter, werkplaats, merchandise, on-site ondersteuning en after sales

Karolina

Office manager, marktverkenning, klantcontact, wetgeving

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.