Even voorstellen, wie zijn wij?

Robust-MT Marine Technology B.V. is een familiebedrijf dat we gestart zijn nadat we als gezin samen een prachtige kajuitcatamaran hebben gerestaureerd en geconverteerd naar elektrische aandrijving. Dit project was vaak een flinke zoektocht naar kennis en ook een puzzel van (on)mogelijkheden. We werden veelal geconfronteerd met producten die niet compatibel waren en leveranciers die het zelf ook nog niet wisten.

Toen we er na vier jaar bouwen in geslaagd waren om de meest innovatieve catamaran te bouwen voorzien van elektrische aandrijving, moderne elektronica en integratie van alle systemen inclusief NMEA2000 netwerk, leek het ons tijd om die kennis aan te gaan bieden aan anderen en meer mensen enthousiast te maken voor deze fantastische nieuwe mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Karolina

Office manager, klantcontact en eerste-lijns helpdesk

Yara

Manager marketing, promotie en social media, catering

Nils

Adjunct-directeur, hoofd technische dienst, social media

Remco

Directeur,
Interim ICT manager

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, voor grote projecten, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.