Het Franse Temo richt zich met innovatieve lichte producten met name op de zeil community. Voor deze doelgroep worden lichte buitenboordmotoren ontwikkeld die niet zozeer uitblinken in bereik, maar vooral in gebruiksgemak, gewicht en design.

Kenmerk van Temo is de ‘from scratch’ benadering. Er wordt niet geprobeerd om een bestaand product elektrisch te herbouwen, maar in plaats daarvan kijkt men naar de behoeften achter een product (zoals aandrijving, koppel, hanteerbaarheid, gewicht, uiterlijk, etc.) en wordt van daaruit een geheel nieuw ontwerp gemaakt.

De Temo450 is een super lichte motor zoals geen andere. Geïnspireerd op Aziatische pole motoren en totaal niet gelijkend op een bestaande buitenboordmotor.

De Temo1000 is een absolute blikvanger. Een buitenboordmotor die er uit ziet als een roer in strak design en prachtige metallic blauwe finish. Geen Brandstoftank, schacht en schroef, maar een blauw ‘roer’ waar de accu in verstopt zit met onderaan een kleine maar zeer krachtige pod.

Temo producten worden volledig in Frankrijk ontworpen, ontwikkeld, getest en, met uitzondering van de accu cellen, geproduceerd.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden