Thrustme is in 2016 in Noorwegen opgericht met als doel elektrische aandrijfsystemen te ontwikkelen voor de actieve watersporter en outdoor industrie. Het bedrijf wil met  toegankelijke en betaalbare elektrische aandrijfsystemen sporten zoals kanoën en suppen veiliger en leuker maken.

De visie van het bedrijf is dat de producten cool en smart design hebben, licht van gewicht zijn en daarnaast de inzet van elektrische systemen vereenvoudigen.

Het team achter Thrustme heeft meer dan 40 jaar ervaring in onderzee en luchtvaart industrie en is ruimschoots geëquipeerd met kennis voor de overstap naar elektrische aandrijving in de pleziervaart.

De Thrustme Kicker en Cruiser zijn de eerste producten van een hele nieuwe lijn en tevens de allerkleinste en lichtste volwaardige elektrische buitenboordmotoren ter wereld.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart, tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.