Zuidwestersloep

Zuidwestersloep (ZWS) maakt mooie, betaalbare en duurzame aluminium sloepen voor iedereen die houdt van varen en gezelligheid, maar níet van hozen, poetsen, verven, repareren en winterklaar maken. Onze stoere en robuuste sloepen worden voor het merendeels elektrisch uitgevoerd: ZWS heeft meer dan 12 jaar ervaring in elektrisch varen.

Zuidwestersloep staat voor

Duurzaam sloepvaren betaalbaar en zorgeloos leuk maken – dat is onze missie. Daarom ontwerpen we onze sloepen met deze uitgangspunten voor ogen:

Functioneel duurzaam

Duurzaamheid is bij het ontwerp en gebruik van onze sloepen zo logisch, dat we er eigenlijk geen punt van willen maken. Het is de basis van alle keuzes die we maken qua materiaal, onderdelen en aandrijving. Toch zijn we nooit ‘groen om het groen’. Het mes moet aan twee kanten snijden. Aluminium is eindeloos recyclebaar én onderhoudsvrij. Het plastic van onze stootlijsten is hergebruikt én blijft langer mooi dan hout. Elektrisch varen is schoner én stiller. Win-win dus.

Fluisterstil varen

Alle ZWS sloepen zijn in principe elektrisch aangedreven. Meer dan 12 jaar ervaring in elektrisch varen varen garandeert uitgekiende en bewezen elektromotor- en accucombinaties. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor een zalig rustige vaarbeleving, verlost van het gebonk en gebrul van verbrandingsmotoren.

Geen gedoe

Een ZuidWesterSloep ligt altijd klaar om erop uit te gaan. Geen gedoe met dekzeil, hozen en poetsen: het slot eraf, koeltas erin, lijnen los en varen. En mocht je onderweg iets raken… c’est la vie. Aluminium van vier/vijf millimeter dik kan wel wat hebben. In de winter ligt de boot gewoon in het water. Het aluminium beschermt zichzelf en heeft geen (giftig) antifouling nodig, het hoeft niet geschuurd of geverfd te worden. Al onze sloepen zijn zelf-lozend, regenwater loopt vanzelf weg.

Voordelig en waardevast

Slim ontwerpen scheelt productiekosten en dat merk jij als koper in de aanschafprijs. Maar het voordeel van de ZWS zit ‘m vooral in de relatief lage jaarlijkse kosten. Geen winterstalling, geen motor winterklaar maken, nauwelijks reparaties en onderhoud. Daar komt bij dat we elke sloep met de hand maken. Dat vakmanschap zorgt voor lage afschrijving en grote waardevastheid. Waar voor je geld dus. En wie houdt daar nou niet van…

Over Robust-MT Marine Technology B.V.

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.