Electric Hybrid 2023

Electric Hybrid 2023 - minder de moeite waard van vorig jaar

Electric & Hybrid Marine Expo Europe 2022 was vorig jaar ons allereerste beursbezoek als Robust-MT Marine Technology. Wat waren we onder de indruk van deze nieuwe markt. Dachten wij dat we al heel veel wisten over elektrificatie in de pleziervaart. Hier werden we even met onze neus op de feiten gedrukt, er was nog een hele wereld te ontdekken. in 2023 was onze ervaring anders.

De beurs was allereerst een stuk rustiger dan vorig jaar. In onze herinnering was het enorm, nu, met Boot Düsseldorf en Metstrade nog vers in het geheugen waren we totaal niet meer onder de indruk. Eigenlijk hadden we de hele beurs in 1,5 uur wel gezien. Heel veel bekende producten en dat wat ‘nieuw’ was wekte vooral de indruk prototypes en concepten te zijn.

De moeite waard

Leuk zo’n beurs in Amsterdam, maar 1,5 uur, was het dan nog wel de moeite waard?

Zeer zeker want het gaf ons de kans om even goed te kijken naar één van de producten van Torqeedo waar we een aanvraag voor hebben liggen. We hebben uitgebreid bij kunnen praten met onze vrienden van ePropulsion en Drinkwaard Marine en ook bij TopSystems, onze leverancier voor alles tussen walstroom en aandrijving was het goed toeven met een welkom ontvangst en goede koffie. Kortom, qua netwerken de moeite waard maar wellicht maken we volgend jaar een andere keuze.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie