ePropulsion Spirit 1.0 Plus nu uit voorraad leverbaar

Robust ePropulsion Spirit plus

ePropulsion Spirit 1.0 Plus nu uit voorraad leverbaar

Nu per direct leverbaar uit eigen voorraad, de ePropulsion Spirit 1.0 Plus.

Op de foto onze eigen ePropulsion Spirit 1.0 Plus welke we nu al 2 jaar gebruiken voor onze eigen volgboot. Als er één product is uit ons assortiment dat we van harte aanbevelen dan is het deze motor wel. Vergelijkbaar met een 3pk benzinemotor maar met een koppel dat eerder richting een 6pk viertakt gaat.

Deze motor is extreem krachtig, licht en schoon. De accu is eenvoudig afneembaar en blijft drijven. Tijdens het varen maakt de motor geen enkel geluid; een unieke ervaring die wij nooit meer willen missen.

Deze motor is bij ons uit voorraad verkrijgbaar:

ePropulsion Spirit 1.0 Plus

En zelfs in de aanbieding met een prachtige bijpassende tassenset:

AANBIEDING: ePropulsion Spirit 1.0 Plus met tassenset

Indien wenselijk kunnen wij zelfs een complete set aanbieden met een externe accu voor nog meer bereik:

ePropulsion Spirit 1.0 Plus set

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie