1 Jaar Havenstraat

1 jaar Havenstraat, wat zijn we trots op ons mooie bedrijfspand

Sinds 2013 hebben we altijd vanuit huis of op locatie van de klant gewerkt, 1 jaar geleden kwam daar verandering in met de oplevering van ons eerste bedrijfspand aan de Havenstraat. Met de komst van Robust-MT Marine Technology B.V. ontstond de noodzaak van een werkplaats, showroom en kantoor. Ook onze zakelijke activiteiten vanuit Robust-IT B.V., Robust-IT Interim Services B.V. en Robust-IT Quality Software B.V. hebben hiermee een prachtige werkplek gekregen. Wat zijn we trots op wat we in een jaar opgebouwd hebben!

De eerste bezichtigingen en de oplevering

De eerste inrichting

Zo mooi is het binnen geworden

En dit is de buitengevel

Bedankt!

Hoewel wij graag heel veel zelf doen zijn er toch twee mensen die we even willen bedanken voor hun bijdrage.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie