ePropulsion Vaquita getest

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:12/07/2022
  • Berichtcategorie:Share / Test

ePropulsion Vaquita getest

Vandaag hebben we de ePropulsion Vaquita voor het eerst getest. Eerlijk is eerlijk, we waren wat sceptisch. Het is een vrij prijzig product (duurder dan onze sups) en we vroegen ons af waarom we een sup van een motor zouden willen voorzien. Overigens past deze motor ook op een kano of klein bootje.

Installatie en eerste ervaringen

De installatie spreekt voor zich al moesten we wel wat bijslijpen om de standaard skeg mount in onze Decathlon sup te krijgen. Los daarvan stelt het niets voor en konden we op pad.

De ePropulsion Vaquita op maximale snelheid getest is SNEL!!! Ons bijbootje met ePropulsion Spirit 1.0 Plus werd bijgehouden en samen werd al snel een flinke afstand afgelegd. Bijpeddelen en sturen is gewoon kicken, evenals de bekijks die de stilletjes langs vliegende sup trekt. Na een uur intensief varen stond de accu op 50-75%, op een rustig tempo gaat deze zeker uren mee.

Conclusie

Wij hebben deze motor aangeschaft terwijl we er eigenlijk niet echt in geloofden, maar er wel van overtuigd zijn dat we zelf ervaring moeten opdoen met alle producten die we verkopen. Dit product overtrof onze verwachtingen en is ons favoriete speelgoed voor de zomer naast de eerder genoemde bijboot met ePropulsion Spirit 1.0 Plus.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.