Je bekijkt nu ePropulsion Vaquita overtreft verwachtingen

ePropulsion Vaquita overtreft verwachtingen

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:12/07/2022
  • Berichtcategorie:Test

Vandaag hebben we de ePropulsion Vaquita voor het eerst getest. Eerlijk is eerlijk, we waren wat sceptisch. Het is een vrij prijzig product (duurder dan onze sups) en we vroegen ons af waarom we een sup van een motor zouden willen voorzien. Overigens past deze motor ook op een kano of klein bootje.

De installatie spreekt voor zich al moesten we wel wat bijslijpen om de standaard skeg mount in onze Decathlon sup te krijgen. Los daarvan stelt het niets voor en konden we op pad.

De ePropulsion Vaquita is SNEL!!! Ons bijbootje met ePropulsion Spirit 1.0 Plus werd bijgehouden en samen werd al snel een flinke afstand afgelegd. Bijpeddelen en sturen is gewoon kicken, evenals de bekijks die de stilletjes langs vliegende sup trekt. Na een uur intensief varen stond de accu op 50-75%, op een rustig tempo gaat deze zeker uren mee.

Wij hebben deze motor aangeschaft terwijl we er eigenlijk niet echt in geloofden, maar er wel van overtuigd zijn dat we zelf ervaring moeten opdoen met alle producten die we verkopen. Dit product overtrof onze verwachtingen en is ons favoriete speelgoed voor de zomer naast de eerder genoemde bijboot met ePropulsion Spirit 1.0 Plus.