Hiswa te water 2022 Lelystad

Afgelopen zondag zijn we met het hele bedrijf naar de Hiswa te water 2022 geweest. Het werd een prachtige dag met heel veel goede gesprekken o.a. met Drinkwaard MotorenPropelTechnautic (en de ontwerper van de Thrustme mini buitenboordmotor), MovidaIMPACD BoatsVaan YachtsNova Yachting en vele anderen.

Voor Robust-MT Marine Technology B.V. was Hiswa te water 2022 een primeur. In het verleden, voor Corona, zijn we meermaals naar de Hiswa in de RAI geweest. Hiswa te water is echt iets anders. Doordat het in de haven gehouden wordt, met eettentjes, live muziek en zelfs de Formule 1 van Zandvoort live op grote schermen was het echt een levendig evenement. Wij zijn volgende keer zeker weer van de partij.

Het leuke aan dit evenement is ook dat het niet alleen voor professionals is maar voor iedereen die iets met watersport heeft.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, voor grote projecten, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Geef een antwoord