Hiswa te water 2022 Lelystad

Afgelopen zondag zijn we met het hele bedrijf naar de Hiswa te water 2022 geweest. Het werd een prachtige dag met heel veel goede gesprekken o.a. met Drinkwaard MotorenPropelTechnautic (en de ontwerper van de Thrustme mini buitenboordmotor), MovidaIMPACD BoatsVaan YachtsNova Yachting en vele anderen.

Voor Robust-MT Marine Technology B.V. was Hiswa te water 2022 een primeur. In het verleden, voor Corona, zijn we meermaals naar de Hiswa in de RAI geweest. Hiswa te water is echt iets anders. Doordat het in de haven gehouden wordt, met eettentjes, live muziek en zelfs de Formule 1 van Zandvoort live op grote schermen was het echt een levendig evenement. Wij zijn volgende keer zeker weer van de partij.

Het leuke aan dit evenement is ook dat het niet alleen voor professionals is maar voor iedereen die iets met watersport heeft.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie