Verbranding vs ecosysteem

Verbranding vs ecosysteem

Wat is het effect van de verbranding van brandstof in een verbrandingsmotor op het lokale ecosysteem in jachthavens?

Zomaar een jachthaven in Nederland in de nazomer. Jonge vogels die schreeuwen om voedsel, ouders die tevergeefs voedsel zoeken. Geen vis te bekennen, maar wel deze ‘kleurenpracht’ op het water.

Een ecologische ramp op kleine schaal en totaal overbodig. Één van de belangrijkste redenen waarom wij elektrisch varen.

Dit is ook de reden waarom bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam voorop loopt in de regelgeving binnen Nederland en wetten aangenomen heeft om verbrandingsmotoren voor vaartuigen in de stad geheel te weren vanaf 2025.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, voor grote projecten, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Geef een antwoord