WaterWorld Electronics

Elektrisch varen doet u met onze inboard elektromotoren van WaterWorld. Met deze elektrische motoren vaart u 100% elektrisch of hybride in alle rust en stilte. Geschikt voor motor- en zeilboten tot 10 meter lengte of 7,5 ton.

De WaterWorld motor is zo efficiënt, dat hij weinig warmte produceert. Daarom is er oog geen waterkoeling nodig! Dat maakt de inbouw eenvoudiger, is er geen kans op verstoppingen én is het onderhoud minimaal. Eenmaal op het water blijkt nog een groot voordeel: u kunt nog langer varen met uw boot.

Geschikt voor intensief professioneel gebruik

De WaterWorld systemen worden ook toegepast in charterschepen, rondvaart- en werkboten. De robuuste motoren, die ook continu het maximale vermogen kunnen leveren, maken dat mogelijk. Datzelfde geldt voor de accu’s, die tot wel 3000 cycli aankunnen met behoud van vrijwel alle energie.

Een compleet geïntegreerd systeem

Alle WaterWorld componenten (motor, regelaar, accu’s, display en gashendel) werken via een CAN dataverbinding naadloos met elkaar samen. U heeft altijd de benodigde informatie op uw display over de conditie van de motor en accu’s en de resterende actieradius. En bij toepassing van het complete systeem krijgt u daarop ook nog eens 3 jaar garantie; een gerust gevoel.

Hybride als optie

De WaterWorld systemen kunnen ook prima functioneren in een hybride opstelling. Zowel parallel-hybride met, met een diesel en WaterWorld motor die beiden de schroefas aandrijven, als serie hybride met een generator als range extender. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Duurzaam is ook: 🇳🇱 Made in Holland

De WaterWorld systemen worden in ons eigen land gemaakt door de vakmensen van WaterWorld Electronics. En dus niet in landen met lage lonen hier ver vandaag. En dat betekent: geen transport van producten over de halve wereld en een aanspreekpunt en service dichtbij.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden