Teun – Blije ThrustMe klant

Teun – Blije ThrustMe klant

Op de dag dat we ook op bezoek zijn gegaan bij onze nieuwe vrienden van WaterWorld hebben we een wel heel leuk product afgeleverd bij Teun, een blije ThrustMe klant. Teun heeft een prachtige opvouwbare kajak waarmee hij lange reizen maakt. Deze zomer gaat de reis naar Slovenië en soms is het fijn om dan net een beetje hulp te krijgen bij het peddelen. Teun heeft gekozen voor de ThrustMe Cruiser en deze is binnen handbereik midden op zijn kajak gemonteerd.

Deze Oru Haven kajak past in een koffer en met een compact draagbare ThrustMe Cruiser is dit wel een hele mooie oplossing.

Teun laat graag even zelf horen hoe blij hij ermee is. Let vooral ook even op hoe snel dit motortje de kajak door de branding stuwt.

Teun, bedankt voor de aanschaf, heel veel plezier ermee en een hele fijne vakantie gewenst namens Robust-MT Marine Technology B.V.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie