Henk – Blije ePropulsion klant

Henk – Blije ePropulsion klant

In navolging van vele anderen is Henk nu ook een blije ePropulsion klant. Vorige week hebben we Henk en zijn sympathieke vrouw op bezoek gehad voor een dagje proefvaren met verschillende dinghy motoren. Eigenlijk kwamen ze voor een ander merk kijken, maar na kort overleg over hun beoogd vaargedrag hebben wij de ePropulsion Spirit 1.0 Plus geadviseerd. Een proefvaart was genoeg om dit advies over te nemen en zo te zien is Henk daar blij mee.

Henk - Blije ePropulsion klant

De boot waarmee gevaren wordt is een Suzumar 300 ALU. Het vaargedrag bestaat uit dagtripjes met 2-3 personen aan boord. Met name dat laatste was voor ons reden om een andere motor voor te stellen. De ePropulsion Spirit 1.0 Plus blinkt echt uit in bereik, zeker bij comfortabele snelheden.

Het resultaat staat de boot goed:

Wij willen Henk en zijn vrouw graag bedanken voor deze mooie aanschaf en we wensen ze vele jaren plezier van hun mooie nieuwe motor.

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen in Zuid Holland tussen Rotterdam en Den Haag, maar ook nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen ook aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij ook over een ligplaats aan het Haringvliet, vlak bij Zeeland, waar we ook proefvaarten kunnen verzorgen. Tevens werken we samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge nabij Amsterdam en Noord Holland. Deze locatie beschikt ook over een eigen haven, een grote kraan alsook een verwarmde en onverwarmde loods. Samengevat, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.

Over onze producten

Wilt u een nieuwe elektrische motor voor uw boot kopen of bijvoorbeeld een bestaande boot ombouwen naar elektrische aandrijving? In onze webshop is alles te koop om ook van uw project een succes te maken. Wij bieden het breedste assortiment van Nederland aan op het gebied van elektrische motoren en aandrijfsystemen in de pleziervaart en tevens tegen de scherpste prijs. Wij onderscheiden ons daarnaast door onze eigen ervaringen met elektrificatie van bestaande boot en staan er mede hierdoor voor garant dat uw kostbare aanschaf ook leidt tot een positieve ervaring. Regelmatig vind u in onze webshop producten in de aanbieding, plaatsen wij eigen test verslagen in onze blog pagina en ook bieden we complete sets aan van motor, accu en alle additioneel benodigde apparatuur. Op onze homepagina staan tevens een aantal reviews en beoordelingen van tevreden klanten, graag zetten we uw review hier nog bij.

Geef een reactie