Robust-MT electric hybrid

  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:02/07/2022
  • Berichtcategorie:nieuws

Electric Hybrid Marine World Expo in RAI Amsterdam

Deze business to business electric hybrid beurs richt zich op elektrische, hybride en waterstofoplossingen in de maritieme sector.

Wij hebben onze ogen uitgekeken. Onze focus is primair de pleziervaart en de lichtere motoren in het bijzonder. We waren enorm verrast om buitenboordmotoren van 250+pk te zien, inboardmotoren van een veelvoud daarvan en accupakketten van het formaat zeecontainer.

De lucht op de electric hybrid beursvloer was letterlijk en figuurlijk elektrisch geladen. Wat een ontwikkelcapaciteit, wat een prachtige producten, wat een veelvoud aan aanbieders en, vooral, wat een gedeelde overtuiging van een revolutie in de maritieme sector en pleziervaart in het bijzonder.

We hebben niet alleen rondgekeken, maar ook zeer vruchtbare gesprekken gehad met producenten, leveranciers en importeurs. Hierover later meer.

Voor nu, behouden vaart en geniet van de stilte!

Over ons

Robust-MT Marine Technology B.V. is gevestigd in Monster aan de rand van het waterrijke Westland. Gelegen tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Delft en de Noordzee. Onze showroom en werkplaats liggen aan doorgaand vaarwater. Daarnaast beschikken wij over een ligplaats aan het Haringvliet waar we proefvaarten kunnen verzorgen. Ook werken we, voor grote projecten, samen met een gerenommeerde jachtbouwer en jachtwerf in Woubrugge. Deze locatie beschikt over een eigen haven, een grote kraan en een verwarmde en onverwarmde loods. Kortom, hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen u de benodigde producten en ondersteuning bieden.